Arbeta hos oss

På Motum arbetar över 300 personer med allt ifrån utveckling och administration till projektledning och installation. Vi tror på att engagerade och nöjda medarbetare är nyckeln till företagets framgång och värderar erfarenhet och kunnande högt. Här berättar några av oss hur det är att jobba på Motum.

Samina Bergwall, hisstekniker, Nordisk Hiss i Värmland

Jag började jobba som hisstekniker direkt efter att ha gått ut el- och automationsprogrammet. Det är ett fantastiskt jobb där man får se och lära olika saker hela tiden och träffa nya människor varje dag. Jag trivs väldigt bra på Nordisk hiss. Det är bra sammanhållning och alla hjälper varandra.

Kaj Wiklund, porttekniker, Motum Port, Stockholm

Jag har arbetat som porttekniker i 11 år. Min bakgrund är inom mekanik, svets och pneumatik vilket jag har stor nytta av i det dagliga. Det bästa med jobbet som porttekniker är variationen och friheten att planera sin egen dag. En stor fördel med att jobba för Motum-koncernen är alla möjligheterna, t.ex. kan man välja att arbeta med både hissar och portar.

Belmin Belic, Arbetsledare, Vinga Hiss, Göteborg

Jag började som hisstekniker hos Vinga Hiss i Göteborg för 10 år sedan. Min bakgrund är inom data/IT. Efter sex år som hisstekniker gick jag vidare inom företaget till en roll som arbetsledare. Som arbetsledare måste jag hela tiden ligga steget före i de olika projekten. Det är ett kul och omväxlande jobb där allt kan hända. Det bästa med Vinga hiss är att vi alla känner varandra och har roligt på jobbet.

David Sandkvist, Teknisk Beredare, ITK, Stockholm

Jag har arbetat som teknisk beredare på ITK i ett år. Att vara beredare innebär att man ansvarar för allt som rör leverans av nya hissar t.ex. inköp, tekniska lösningar och projektledning. Jobbet innebär mycket kundkontakt och tid på fältet vilket jag gillar. ITK är en fantastisk arbetsplats som jag varmt kan rekommendera. Det finns mycket kunskap inom företaget och ett gott kamratskap.

Lediga tjänster

Vill du ta din karriär till nya höjder eller kanske öppna dörren till en ny? På Motum söker vi alltid efter nya talanger och erfarna experter som kan hjälpa oss att bli ännu bättre. Skicka gärna in ditt CV till oss och några rader om dig själv!

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se