Vinga Hiss söker Arbetsledare med placering i Mölndal

Nu söker vi en arbetsledare/projektledare med placering i Mölndal
Som arbetsledare/projektledare på Vinga Hiss nyhiss-avdelning så kommer du att vara med och driva företagets nyhissprojekt. Du kommer att ha personalansvar över en grupp om cirka 6-10 personer där du ansvarar för att leda gruppen och driva projekten.

Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren/projektledaren arbetar nära Sälj, Beredning och VD. Rollen innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer samt inom den egna organisationen.

Om tjänsten
Som arbetsledare/projektledare är din främsta uppgift att driva pågående projekt till godkänd entreprenad samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet genom hela entreprenaden. Du ska även jobba för att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling inom den egna arbetsgruppen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom egna arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret under entreprenadens utförande
  • Kontinuerligt följa upp status på projekten
  • Ihop med övriga inblandade sköta tidsplaneringen
  • Vara behjälplig med materialbeställningar
  • Hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med sin arbetsgrupp
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom arbetsmiljö mm.
  • Löpande ekonomisk uppföljning av projekt

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare/projektledare och/eller har relevant utbildning. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar gruppen att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder samt övriga kollegor.
Som person är du positiv, serviceinriktad och stresstålig.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap inom svenska och engelska. Meriterande är god teknisk kunskap samt om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus.  Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Ansökan
Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval! Ansökan skickas till info@vingahiss.se senast den 10 mars 2020. Eventuella frågor kontakta VD Fredrik Bodin, 070-548 21 71

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Vinga Hiss AB är en del av Motum-koncernen. MOTUM är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hissgruppen, Hiss-craft, Nordisk Hiss ,Nordisk Hiss i Värmland, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen,ITK, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Roslagens Hiss, Motum Hiss Syd och Motum Port.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se