Hiss-Craft tar hem stort moderniseringsprojekt åt Haninge Bostäder AB

Hiss-Craft har nyligen vunnit en upphandling gällande modernisering av 10 stycken hydraulhissar åt kommunala Haninge Bostäder AB.

– Vi är otroligt glada för att få påbörja ett nytt samarbete med Haninge Bostäder AB , säger Peter Åman, VD Hiss-Craft i Sverige.

Projektet påbörjades precis innan årsskiftet och beräknas vara klart under första kvartalet 2020.

Att modernisera en hiss är ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att förlänga hissens livslängd då man behåller så många originaldelar som möjligt och bara byter ut det som är trasigt eller inte klarar dagens krav på säkerhet, driftsäkerhet och miljöpåverkan. På så vis får man en modern och säker hiss och bevarar samtidigt den gamla känslan. Läs mer om fördelarna med modernisering av hissar här

För mer information, vänligen kontakta Peter Åman, VD för Hiss-Craft.
E-post: peter.aman@hisscraft.se
Tel: 073 640 50 31

 

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se