Hisscentralen söker Porttekniker!

Hisscentralen etablerades 2002 av erfarna hisstekniker som ville verka närmare sina kunder. Allt sedan starten har företaget haft en lokal förankring med sin huvudsakliga verksamhet i Örebro län. Vi jobbar med allt som har med hissar och portar att göra; nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet. Personlig service, engagemang och lokalkännedom tycker vi är viktigt!

Hisscentralen i Närke AB expanderar sin verksamhet i Örebro och söker nu en allsidig och driven tekniker som vill vara med och bygga upp bolagets portverksamhet. En porttekniker hos Hisscentralen arbetar med installation, service och underhåll av portar/grindar/bommar mm av olika fabrikat. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Då portverksamheten på Hisscentralen har fokus på en större expansion söker vi dig som vill vara med från början. Arbetet kan inledningsvis även komma att innefatta service och installation av hissar.

Läs hela annonsen och ansök här