Hisstekniker till Hiss-Craft i Täby

Hiss-Craft söker en schysst Hisstekniker!

Hiss-Craft söker en hisstekniker som är erfaren, kommunikativ, ansvarstagande, noggrann, flexibel, fiffig och strukturerad – kort sagt en schysst hisstekniker!

En hisstekniker hos Hiss-Craft arbetar med hissar av olika fabrikat inom installation, service och underhåll hos våra kunder. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?
Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Du kan hantera mobiltelefon och dator då detta är våra viktigaste verktyg.

Kvalifikationer

  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning
  • Ha några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer
  • Innehar minst B körkort
  • Mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av modernisering av hissar
  • Goda språkkunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift

Om bolaget
Hiss-Craft erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Hiss-Craft har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss istället för att riva ut den och installera en ny.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-12-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta HR Generalist Maria Junfalk, 0722-367840.

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 6 månader går över i fast anställning.

Ansökan skickas till: jobb@motum.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Hiss-Craft i Sverige AB är en del av Motum- koncernen. Motum är Sverige största oberoende hisskoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Motum AB, ITK, Hissgruppen, Nordisk Hiss AB, Nordisk Hiss Värmland, Vinga Hiss, Uppsala Lyftservice, Hisscentralen, Östgöta Portservice, Hiss-Craft, Roslagens Hiss, Motum Hiss Syd och Motum Port.

Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se