Nyinstallation av hissar

På Motum har vi arbetat med nyinstallation av hissar av högsta kvalitet i över 40 år. Det innebär kort och gott en helt ny hiss i en helt ny fastighet. Vi har ett brett utbud av flexibla hisslösningar med allt ifrån enklare standardhissar till helt kundanpassade hissar som tas fram efter behov. Oavsett om du vet vilken hisstyp du behöver eller inte så kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till installation.

Bostads- och kontorshissar.

Kostnadseffektiva och kompletta standardhissar till nyproduktion. Alltid med hög kvalitet och komponenter från den öppna marknaden för enklare och billigare service.

Specialhissar

Helt kundanpassade lösningar med stort fokus på utseende och storlek. Då inga egentliga begränsningar finns ett populärt val för exempelvis museer, konsthallar, privatvillor och restauranger.

Hissar till befintliga hus

Kompletta hissar som anpassas efter byggnaden och de givna förutsättningarna på plats.

öppen hiss

Last- och bilhissar

Stora, flexibla och högkvalitativa last- och bilhissar. Finns som både hydraulhiss och linhiss med lyftkraft på över 9000kg.

Sjukhus- och vårdhissar

Effektiva hissystem av högsta kvalitet med fokus på säkerhet. Utvecklade för sjukvården med handikappanpassningar och prioriteringsfunktioner.

Småvaruhissar

Mindre och mycket platseffektiva varuhissar där exempelvis mat, skor och kläder kan fraktas.

Plattformshissar

En prisvärd och smidig handikappanpassning i fastigheter som kräver minimalt med utrymme för schakt och grop.

Lyftbord

Välj mellan robusta lyftbord för tuffa miljöer eller kundanpassade lyftbord för mer visuellt känsliga miljöer.

Panoramahissar

Helt kundanpassade hissar med öppna eller glasade schakt som passar perfekt i ljusgårdar eller fasader där man vill behålla en luftig känsla.

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se