Second Logo

Uppsala Lyftservice vinner upphandling och hjälper Uppsalahem med rekordmånga moderniseringar

Under en tvåårsperiod ska Uppsalahem modernisera 43 hissar och Uppsala Lyftservice är ny samarbetspartner i tuff konkurrens med befintlig servicepartner och andra aktörer.

Uppsalahem är det ledande bostadsbolaget i Uppsala med drygt 17000 bostäder. Totalt har ungefär 30 000 Uppsalabor sin bostad hos Uppsalahem. Med en långsiktig och målinriktad förvaltning skapar de trygga och härliga miljöer där många vill bo. Förra året kom det ut en upphandling att de behövde modernisera 43 hissar och Uppsala Lyftservice fick uppdraget i tuff konkurrens med flera aktörer.

Arbetet startar under juni 2024 och beräknas vara klara i september 2025.

”Vi är väldigt glada att vi får möjligheten att åter igen modernisera hissarna åt Uppsalahem. Det bekräftar inte bara vår kompetens och förmåga att leverera högkvalitativ service, utan det visar också på det förtroende och den tillit våra kunder har för oss. Det är en spännande utmaning och vi ser fram emot att påbörja arbetet och vara en del av att förbättra boendestandarden för tusentals Uppsalabor, säger David Gustavsson, Regionchef Uppsala Lyftservice.

Uppsala Lyftservice fusionerades in i ITK under 2023 och är en del av Motum – den hållbara hiss och portkoncernen.

Företaget har funnits på den lokala marknaden i Uppsala i nästan 40 år. De hjälper bland annat Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med service och underhåll av hissar men även modernisering och nyhiss. Läs mer på www.lyftservice.se

För mer information kontakta
David Gustavsson
Regionchef Uppsala Lyftseervice
david.gustavsson@lyftservice.se