Second Logo

Motum – en del av Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric är en ledande global aktör inom teknik- och elektronik med ett starkt engagemang för innovation och hållbarhet. Företaget är verksamt inom industriautomation, energi, transport och byggnadsteknik. Mitsubishi Electric utmärker sig med produkter och lösningar som har minimal miljöpåverkan och förbättrar energieffektiviteten. Ett tydligt engagemang för hållbarhet och kvalitet är genomgående i deras omfattande produktportfölj som levererar enastående prestanda i alla tänkbara förhållanden.

Motum AB är en del av Mitsubishi-gruppen sedan 2022.

Quality in Motion – Kvalitet i rörelse

Mitsubishi Electrics hissar och rulltrappor kan sammanfattas med frasen ”Kvalitet i Rörelse”. Konceptet har växt fram ur den noggrannhet man har för detaljer och den sträcker sig tillbaka ända till 1930-talet och har resulterat i produkter av enastående kvalitet. Mitsubishi Electrics kunder uppskattar den höga standard som deras produkter erbjuder av absolut högsta kvalitet.

Läs mer på Mitsubishis hemsida

Mitsubishi i Skandinavien

Genom dotterföretaget Uniheis A/S har man sedan 1985 installerat och servat högkvalitativa hissar och rulltrappor från Mitsubishi Electric och även utfört service och underhåll av befintliga anläggningar. Sedan starten har Uniheis varit ensam distributör av hissar och rulltrappor från Mitsubishi i Norge, Sverige och Danmark.

Inom kort kan du läsa mer om våra projekt i Skandinavien.

Kvalitet och pålitlighet

Mitsubishi Electric är kända för att tillverka högkvalitativa produkter som är pålitliga och långlivade. Kunderna kan vara säkra på att deras Mitsubishi-hiss kommer att fungera smidigt och säkert under många år.

Läs mer på Mitsubishis hemsida

Säkerhet

Mitsubishi Electric lägger stor vikt vid säkerhetsaspekterna i sina hissar. Produkterna är utformade för att möta och helst överträffa världens säkerhetsstandarder som bland annat inkluderar funktioner som nödstopp, överbelastningsskydd och brandsäkerhetssystem.

Läs mer på Mitsubishis hemsida

Framtidens hissar

Mitsubishi-hissar kan skräddarsys för att passa olika byggnader och användningsområden. Oavsett om det är en hiss för ett bostadshus eller kontorshus kan Mitsubishi anpassa sina produkter och tjänster för en skräddarsydd lösning. Med energieffektiva komponenter och återvinningsbart material, är man en hållbar aktör på marknaden.

Läs mer på Mitsubishis hemsida