Motum Skåne söker Administratör

Motum Hiss Skåne AB är ett nystartat bolag inom Motum-koncernen. Vi är idag ca 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner. Vi levererar flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Motum Skåne växer ytterligare och vi söker nu en administratör.

Som Administratör stöttar du företaget avseende administrativa rutiner och uppgifter. Du koordinerar arbetet och tar hand om de administrativa arbetsuppgifter som behöver göras. Administratören är när det krävs företagets ansikte utåt och hjälpa kunder genom att svara i telefon och e-post. Administratören servar besökare och har en stöttande funktion internt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta emot felanmälan och svara för företagets växel
  • Uppdatera kunduppgifter i affärssystemet
  • Beställa förbrukningsmateriel till kontoret
  • Posthantering
  • Löpande fakturering

För att lyckas i rollen behöver du ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Du har ett bra kundbemötande och är prestigelös. Eftersom arbetet innefattar mycket kommunikation internt och externt krävs goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Meriterande är arbete i liknande bransch, ekonomi på gymnasienivå.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Arbetstid vardagar kl 7-16.

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval!  Ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@motum.se senast den 30 september 2021.

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Eventuella frågor besvaras av Tom Westerholm, tom.westerholm@motumskane.se.

 

Motum Skåne är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.