Områdesansvarig till Nordisk Hiss i Jönköping

Nordisk Hiss AB etablerades 1993 och arbetar med nyinstallation, moderniseringar samt service och reparation av hissar. Vi är idag ca 60 anställda i Småland, Östergötland och Sörmland. Sedan 2014 ingår Nordisk Hiss AB i Motum-koncernen tillsammans med regionalt marknadsledande och oberoende hissföretag runt om i landet. Nordisk Hiss AB har sitt huvudkontor i Linköping där företagsledning, ekonomi/lön och felanmälan är placerade.

Nordisk Hiss AB söker nu en Områdesansvarig med placering i Jönköping

Vill du jobba med arbetsledning, platsansvar och försäljning? Som Områdesansvarig för Nordisk Hiss i Småland har du en varierad roll och en betydande position inom företaget och har det övergripande ansvaret för regionens försäljning. Du har mycket kundkontakt och arbetar aktivt med egen försäljning av hissar och hissmoderniseringar. Ditt team består av ca 7 hisstekniker/montörer och två arbetsledare i Jönköping.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektleda uppdrag för kund från start till avslut
  • Vara delaktig i fördelning av arbete ihop med arbetsledare
  • Självständigt planera, boka och genomföra kundbesök
  • Kunna presentera lämpliga lösningar för kund gällande avtal, moderniseringar och nyinstallation
  • Framtagning av lösningar för att hjälpa våra kunder med deras verksamhet
  • Framställning och uppföljning av offerter/avtal

För att lyckas i rollen tror vi att du behöver erfarenhet från hiss- eller byggbranschen. Du har ett stort intresse av försäljning och trivs i rollen som säljare ute på fältet.  Du är en driven person med trevlig attityd. Körkort B är ett krav. Kanske jobbar du som arbetsledare eller projektledare idag och önskar ett större ansvar inom försäljning.

Tjänsten innefattar mycket kommunikation, det är därför viktigt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du har god förmåga att samarbeta.

Du bör ha ekonomisk kunskap, har du tidigare arbetat med att hantera offerter och har kunskap om lagen om offentlig upphandling är det meriterande. Som person ser vi att du är målinriktad, har hög motivationsnivå och har bra social kompetens.

Meriterande är någon form av relevant utbildning inom försäljning. Du som har jobbat eller jobbar nu i fastighetsbranschen har stora fördelar med kontaktnät.

Du får stor möjlighet att själv påverka ditt arbete och hur dina dagar ser ut. Du kommer vara en del av ett engagerat team med erfaren personal i ett företag som månar om sina anställda. Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av Nordisk Hiss AB. All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Ansök via: https://ghostcompetence.se/jobb/omradesansvarig-till-nordisk-hiss-ab

senast 26 november 2019.

Eventuella frågor skickas till ellen@ghostcompetence.se

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se