Service av hissar

När du väljer Motum kan du vara trygg i att vi alltid kan hjälpa dig. Tack vare vår stora bredd och långa erfarenhet inom koncernen kan vi utföra service på alla hissar, oavsett tillverkare, hisstyp och årsmodell. Vi hjälper dig gärna med att teckna ett serviceavtal som passar just dig. Vi erbjuder allt från funktionsservice, incitamentsavtal och ramavtal. Kontakta ditt närmaste Motum-företag så får du hjälp!

För oss är alla servicekunder lika viktiga och vi strävar efter att vara en personlig och lyhörd partner. Som Sveriges största oberoende hisskoncern kan vi hjälpa större fastighetsägare som täcker ett stort geografiskt område.

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se