Second Logo
vem är du?

Service av hissar

När du väljer Motum kan du vara trygg i att vi alltid kan hjälpa dig. Tack vare vår bredd och långa erfarenhet inom koncernen kan vi utföra service på alla hissar, oavsett tillverkare, hisstyp eller årsmodell. Vi hjälper dig att teckna ett serviceavtal som passar just dig. Vi erbjuder allt från funktionsservice, incitamentsavtal och ramavtal. Kontakta ditt lokala serviceföretag så får du hjälp!

Under de senaste 45 åren har vi hjälpt fler än 5000 av Sveriges bostadsrättsföreningar med service och underhåll av deras hissar & portar.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri statusbedömning.

För oss är alla servicekunder lika viktiga och vi strävar efter att vara en personlig och lyhörd partner. Som Sveriges största oberoende hisskoncern kan vi hjälpa större fastighetsägare som täcker ett stort geografiskt område.

Serviceguide – Hiss & Port

Välkommen till Motums serviceguide för hissar & portar. Syftet med guiden är att göra det enklare för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att vidta åtgärder för att hissen och porten ska fungera bra samt vara säker att använda. Guiden är tänkt att fungera som en vägledning för fastighetsägare, fastighetsförvaltare och styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar som inte har någon hiss- eller portteknisk bakgrund.

Hur fungerar en hiss?

Vi har sammanställt samtlig nödvändig information om hissar och hur de faktiskt fungerar, vilka olika typer av hissar som existerar och vilka viktiga faktorer som är viktiga att ha med när vi utvärderar alternativ hissar emellan.

Nödtelefoni i hissen

Vad gäller om hissen mot förmodan skulle fastna? Vem ringer du, hur snabbt ska de svara och hur snabbt ska de vara på plats för att hjälpa dig? Klicka nedan för att läsa mer om nödtelefoni för hissar.

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Våra kontor

Vi är rikstäckande

Som en del av Motum-koncernen kan vi ta del av rikstäckande leverantörsavtal och en gemensam kunskapsbas samtidigt som vi behåller vår lokala förankring.

Vi strävar efter att vara det främsta alternativet i Göteborgsregionen när det kommer till hissar. Kontakta något av våra lokala kontor för att boka ett möte med någon av våra duktiga servicetekniker.

Stockholm – ITK
Stockholm – Hissgruppen
Stockholm – Motum Port
Uppsala – Uppsala Lyftservice
Göteborg – Vinga Hiss
Malmö – Motum Skåne
Linköping – Nordisk Hiss & Motum Port
Karlstad – Nordisk Hiss i Värmland
Norrköping – Nordisk Hiss
Borås – Vinga Hiss
Örebro – Hisscentralen i Närke
Karlskrona – Motum Blekinge
Eskilstuna – Nordisk Hiss
Västerås – Nordisk Hiss
Nyköping – Nordisk Hiss
Jönköping – Nordisk Hiss
Växjö – Nordisk Hiss
Oslo & Kristianstad – Motum AS

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.