Second Logo

Er lokala hissleverantör för Sveriges bostadsrättsföreningar

Öka säkerheten, förbättra tillgängligheten och samtidigt minska driftskostnaderna för hissen – gör som många andra bostadsrättsföreningar och välj Motum som samarbetspartner för modernisering och service av hissen.

Modernisering av hissar för Bostadsrättsföreningar

Vi förstår att bostadsrättsföreningar ofta tvekar när det kommer till att göra större investeringar i sina hissar. Oro över kostnader och störningar för de boende är vanligt förekommande.

På Motum delar vi dessa farhågor, men vi är stolta över att kunna erbjuda en beprövad och effektiv lösning som har gjort många bostadsrättsföreningar nöjda.

Med över 40 år i branschen är vi idag rikstäckande i Sverige och genom våra lokala kontor kan vi erbjuda mer än bara en hissmodernisering på flertalet orter i Sverige och Norge.

Med en modernisering får ni en mer kostnadseffektiv och hållbar lösning, där vi är med er hela vägen från första dialog till långsiktig service.

Brf Orrsjön berättar

”Vi ser tillbaka på vår resa med Nordisk Hiss med stor tillfredsställelse. Deras dedikation och engagemang gav oss en smidig modernisering och en ökad livslängd för våra hissar. Den öppna dialogen och den hjälpsamma inställningen, särskilt i samband med att vi ansökte om tillgänglighetsstöd från Boverket. Vi fick värdefull hjälp att lämna in komplett underlag för att erhålla bidrag. De visade en äkta vilja att hjälpa oss som kund”, säger Tage Persson Styrelseordförande i Brf Orrsjön.

Modernisering av hissar

Motum har alltid haft en specifik inriktning på modernisering av hissar. Det innebär en renovering av hissen som förbättrar upplevelsen, ökar säkerheten och förlänger hissens livslängd. Samtidigt innebär det en betydligt lägre kostnad och mindre miljöpåverkan jämfört med att helt byta ut hissen.

Varm rekommendation

”Vi i styrelsen på Brf Orrsjön rekommenderar varmt Nordisk Hiss för andra föreningar som står inför liknande utmaningar. Vi är mer än nöjda med vårt val av Nordisk Hiss som leverantör och servicepartner”, avslutar Tage Persson och styrelsen i Brf Orsön.

Service av hissar

När du väljer Motum kan du vara trygg i att vi alltid kan hjälpa dig. Tack vare vår bredd och långa erfarenhet inom koncernen kan vi utföra service på alla hissar, oavsett tillverkare, hisstyp eller årsmodell. Vi hjälper dig att teckna ett serviceavtal som passar just dig. Vi erbjuder allt från funktionsservice, incitamentsavtal och ramavtal.  Under de senaste 45 åren har vi hjälpt fler än 5000 av Sveriges bostadsrättsföreningar med service och underhåll av deras hissar & portar.

Serviceguide – Hiss & Port

Välkommen till Motums serviceguide för hissar & portar. Syftet med guiden är att göra det enklare för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att vidta åtgärder för att hissen och porten ska fungera bra samt vara säker att använda. Guiden är tänkt att fungera som en vägledning för fastighetsägare, fastighetsförvaltare och styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar som inte har någon hiss- eller portteknisk bakgrund.

Kontakta oss

Ta det första steget mot en modern och kostnadseffektiv hissmodernisering som kommer att gynna er bostadsrättsförening på många sätt. Vi ser fram emot att hjälpa er att göra en smart investering i er bostadsrättsförenings framtid.

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller läs någon av våra senaste artiklar