Second Logo

Modernisering av portar

Modernisering av portar behövs för att portar slits av väder och vind och regelbunden användning. Ofta kan det räcka med en enklare service men ibland krävs det mer än så. Då finns förstås alternativet att byta ut hela porten, men en annan lösning kan vara modernisering.

Vid modernisering behålls alla de delar som fortfarande är i gott skick medan äldre, slitna och trasiga delar byts ut. Har man till exempel en äldre port av ett slag som inte längre tillverkas så är modernisering ett sätt att behålla den gamla originalkänslan men samtidigt få modern funktion och driftsäkerhet. Modernisering är i de flesta fall även ett bra val ur miljösynpunkt då mindre material går åt.

Kan din port moderniseras?

Vi kan utföra modernisering av portar på alla typer av portar från alla tillverkare. De flesta äldre portar kan räddas men i vissa fall måste porten bytas ut helt. Kontakta oss för att se om din port lämpar sig för modernisering!

Som en del av den hållbara hiss- och portkoncernen är vår uppgift att nyinstallera, modernisera och utföra förebyggande underhåll på portar med hållbarhet i fokus. Vi tummar aldrig på kvaliteten och visar alltid respekt för både naturen och fastighetens arkitektur. Detta för att användarna och miljön ska trivas tillsammans i harmoni. Därför ska du välja Motum Port.

Äldre portar måste inte bytas ut. Genom modernisering kan den gamla känslan bevaras och kombineras med modern funktionalitet och driftsäkerhet.

En port som underhålls regelbundet håller längre och fungerar bättre. Vi utför portservice på alla typer av portar från alla tillverkare.