Second Logo

Portar

Motum är Sveriges största, oberoende hiss- och portleverantör och är vana vid att installera en ny port. Med 12 samverkande företag har vi hela Sverige som hemmaplan. Med vår lokalkännedom, långa erfarenhet och dedikerade medarbetare kommer vi att hitta den bästa lösning för dig!

Installera en ny port

Att installera en helt ny port innebär alla möjligheter att verkligen skräddarsy en lösning som är perfekt för er. Ni får också tillgång till det senaste på marknaden när det gäller material och tekniska funktioner. I vårt sortiment finns både skräddarsydda och färdiga lösningar.

Modernisering port

Äldre portar måste inte bytas ut. Genom modernisering kan den gamla känslan bevaras och kombineras med modern funktionalitet och driftsäkerhet. Då så mycket som möjligt återanvänds är modernisering nästan alltid ett mer miljövänligt alternativ till att riva och installera nytt.

Att bekämpa klimatförändringarna är vår tids största utmaning. På Motum förespråkar vi ofta modernisering av hissar eller portar istället för att riva den och montera en ny. Då behåller man delarna som fungerar och är i bra skick medan delar som är slitna eller kan ersättas av bättre komponenter – för att till exempel öka driftsäkerheten och minska energiåtgången – byts ut. På så vis kan man få en modern och säker hiss eller port och samtidigt bevara den gamla känslan.

Att modernisera hissen eller porten är inte alltid möjligt, men oftare än många tror. Motum är det givna alternativet om du funderar över att modernisera en befintlig hiss i fastigheten.

Service port

Alla portar behöver ses om ibland. Med regelbunden service och förebyggande underhåll kan du öka livslängden på din port och minska risken för plötsliga och kostsamma fel eller att porten helt måste bytas ut.

Allt om portar

Vi går igenom allt om portar, från historia till funktionalitet, var de finns och hur de används. En artikel för er som vill fördjupa er i portarnas värld.