Second Logo

Portar

Motum är Sveriges största, oberoende hiss- och portleverantör med 12 samverkande företag som har hela Sverige som hemmaplan. Med vår lokalkännedom, långa erfarenhet och dedikerade medarbetare kommer vi att hitta den bästa lösning för dig!

Nyinstallation port

Att installera en helt ny port innebär alla möjligheter att verkligen skräddarsy en lösning som är perfekt för er. Ni får också tillgång till det senaste på marknaden när det gäller material och tekniska funktioner. I vårt sortiment finns både skräddarsydda och färdiga lösningar.

Modernisering port

Äldre portar måste inte bytas ut. Genom modernisering kan den gamla känslan bevaras och kombineras med modern funktionalitet och driftsäkerhet. Då så mycket som möjligt återanvänds är modernisering nästan alltid ett mer miljövänligt alternativ till att riva och installera nytt.

Service port

Alla portar behöver ses om ibland. Med regelbunden service och förebyggande underhåll kan du öka livslängden på din port och minska risken för plötsliga och kostsamma fel eller att porten helt måste bytas ut.

Allt om portar

Vi går igenom allt om portar, från historia till funktionalitet, var de finns och hur de används. En artikel för er som vill fördjupa er i portarnas värld.