Hissgruppen inne i en expansiv fas

Hissgruppen, ett av Stockholms ledande hissföretag, är just nu inne i en expansiv fas och söker därför personal.

-Att vara anställd på Hissgruppen ställer krav på egen disciplin och arbetet kännetecknas av frihet under ansvar. Här är man en del av ett glatt serviceinriktat team med kunnig personal som utför olika typer av arbete och just nu anställer vi både erfarna montörer och reparatörer. En och en annan servicetekniker får nog också plats, säger Robert Sporrong som är vd på Hissgruppen.
Utvecklingen på Hissgruppen går åt rätt håll. Säljläget ser bra ut och hittills i år har de anställt tio personer, de har förbättrat sitt kvalitets- och miljöarbete och i höst kommer de även vara arbetsmiljöcertifierade. Och enligt ryktet ska Hissgruppen åka på en spännande konferensresa i höst.

-Hissgruppen är ett företag som erbjuder bra villkor och goda möjligheter till vidareutveckling. Och konferensen är en del i detta, vidareutveckling och personalvård i kombination. Hissgruppen är ett företag som månar om sina anställda säger Robert Sporrong.

Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda från norr till söder som servar, moderniserar och installerar nya hissar och portar. Hållbarhet är ett ledord på Motum och vi lägger stor vikt vid att våra lösningar ska vara bra för både människa och miljö. För att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt arbetar vi uteslutande med öppna system.

Motum AB, c/o ITK AB, PO Box 11034, SE-161 11 Bromma Sweden, E-mail: info@motum.se