Second Logo

Kunskapsbank – Motum Portar

Välkommen till Motums kunskapsbank för Motum portar. Här hittar du aktuell information och dokument att ladda hem.
Sidan vänder sig i första hand till portägare.

Motum Port erbjuder ett brett utbud av industriportar, garageportar, grindar, dockningar och jalusier m.m. av högsta kvalitet utvecklade för nordiska förhållanden. Vi installerar, servar och moderniserar portar från samtliga tillverkare på marknaden. Vi arbetar uteslutande med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Oavsett om du vet vilken port du behöver eller inte så kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till installation. Vi levererar till både företag och privatpersoner.

Som en del av den hållbara hiss- och portkoncernen är vår uppgift att nyinstallera, modernisera och utföra förebyggande underhåll på portar med hållbarhet i fokus. Vi tummar aldrig på kvaliteten och visar alltid respekt för både naturen och fastighetens arkitektur.

Värt att veta om Motum portar

Ta del av Motum Portar – Portgruppens fyra lättlästa faktablad för portägare och få bättre koll på din port.

Håll kostnaderna nere genom service och underhåll. Med ett serviceavtal hos oss kan du vara säker på att vi alltid kan hjälpa dig.Tack vare vår bredd och långa erfarenhet kan vi utföra service på alla portar oavsett tillverkare, porttyp eller årsmodell. Vi hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samhällsbyggare att tillgängliggöra delar av samhället för alla människor.