Second Logo

Fredrik Eliasson ny VD och koncernchef för Motum

Motum, Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör, tillsätter Fredrik Eliasson som ny VD och koncernchef. Pontus Ärlerud har under lång tid på ett mycket förtjänstfullt sätt utvecklat och byggt Motum till en professionell, rikstäckande aktör på den svenska hissmarknaden. Först inom Hiss-Craft som Pontus grundade 2007, idag en del av Motum, och sedan 2016 som VD och koncernchef för Motum. Under Pontus tid har stora kliv tagits för att stärka Motums organisation och sammanhållning.

Fredrik Eliasson har idag uppdraget som VD för Miljörivarna, och har en stor vana av att arbeta med bolag med en stark entreprenörsanda.

”Vi är mycket glada att kunna presentera Fredrik som ny VD. Vi känner Fredrik väl från hans tidigare uppdrag i Accent Equity-ägda bolag, och det känns som ett naturligt nästa steg i Motums fortsatta utveckling. Vi är mycket tacksamma för Pontus insats de senaste åren och hans arbete med organisationen och kompetensutveckling. Detta har haft en avgörande betydelse för Motum de senaste åren.”, säger Tommy Torwald, Director på Accent Equity Partners AB och styrelseledamot i Motum.

Pontus Ärleruds sista dag blir den 13 mars 2019, och Fredrik Eliasson tillträder samtidigt sin nya tjänst.

 

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Eliasson
E-post: fredrik.eliasson@motum.se
Telefon: 070-6785648

Tommy Torwald
E-post: tommy.torwald@accentequity.se
Telefon: 0735890106