Installation av småvaruhiss

En småvaruhiss är en flexibel mindre hisslösning, med utrymme för att transportera varor och gods. Den är konstruerad för användarvänlighet med platsanpassad design där varje installation är unik beroende på miljön. Med dess genomtänkta konstruktion passar den såväl på restaurang som inne på ett kontor.

Vad är en småvaruhiss?

En småvaruhiss används främst i mindre butiker för att transportera varor och varukorgar mellan olika våningar. Denna hiss är vanligen mindre än personhissar och har en betydligt lägre lastkapacitet. Småvaruhissar kan vara utrustade med funktionalitet såsom säkerhetsgaller, automatiska dörrar – funktioner som gör den effektiv och säker.

Varför ska man installera en småvaruhiss?

Det finns flera anledningar till varför en småvaruhiss kan vara den hissanordning som just du söker. Småvaruhissar ökar byggnadens tillgänglighet då den möjliggör att varor och material kan transporteras enklare och säkrare mellan olika våningar. Den kommer även att öka effektiviteten för ditt företag genom att spara tid och minska den fysiska ansträngningen – detta kan leda till att det är möjligt att hantera fler kunder eller arbetsuppgifter under kortare tid.

Hur stor är en småvaruhiss?

En småvaruhiss är vanligen mellan 1,5 meter bred och 1,5 meter djup med en höjd på cirka 2,5 meter. Detta kan variera mellan olika tillverkare och vilka ändamål som hissen är ämnad att tillfredsställa. Det ligger i småvaruhissens inneboende natur att den har ett litet utrymmesbehov och kan byggas in i de allra flesta byggnader. En vanlig lyftkapacitet kretsar kring 100 och 300 kg.

Vad kostar installationen?

Priset på en småvaruhiss kan variera beroende på flera faktorer, t.ex. storlek, kapacitet och installationssvårigheter. För att få en bra uppfattning om prisbild så rekommenderar vi att ta kontakt med oss på Motum – vi hjälper er att arbeta fram en bra helhetslösning för er specialhiss.

Vi levererar småvaruhissar i hela Sverige

Till restauranger och kontor i hela Sverige levererar vi småvaruhissar, anpassade efter våra kunders behov och önskemål.

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller läs någon av våra senaste artiklar