Second Logo
Vendela Dellner

Vendela Dellner blir ny marknads- och kommunikationschef på Motum AB

Motum rekryterar Vendela Dellner som ny marknads- och kommunikationschef med ansvar för att fortsätta utveckla varumärket och stärka positionen på marknaden. Vendela blir en del av Motums koncernledning och tillträder tjänsten den 24 oktober 2022.

Jag är väldigt glad att välkomna Vendela Dellner som ny marknads- och kommunikationschef på Motum. Det är min övertygelse att hon med sitt engagemang och gedigna kompetens kommer att bli en viktig tillgång i Motums fortsatta tillväxtresa, säger Fredrik Eliasson, Koncernchef på Motum.

Vendela Dellner kommer närmast från FörsäkringsGirot och rollen som marknads- och kommunikationsansvarig. Vendela har även arbetat på Sweco och Lemontree. I hennes uppdrag ligger att nå ut med budskapet att Motum är en hållbar hiss- och portkoncern.

Jag ser fram emot att bli en del av Motum som på ett väldigt tydligt sätt vill bidra till en mer hållbar värld, bland annat genom att förespråka modernisering av äldre hissar framför att byta ut dem helt. Det finns ett engagemang hos Motums medarbetare att hela tiden utmana branschen och det traditionella sättet att leverera nytt. Det tankesättet vill jag nå ut med till fler, säger Vendela Dellner, tillträdande marknads- och kommunikationschef Motum AB.

Idag är Motum-koncernen Sveriges största, oberoende hiss- och portleverantör med över 350 anställda och 800 miljoner i omsättning. Motum-koncernen består av 12 regionalt marknadsledande företag som tillsammans täcker hela Sverige. Motum finns även i Norge.

Sedan maj 2022 ägs koncernen av Mitsubishi Electric Corporation som är en ledande global aktör inom bland annat hissar och rulltrappor.

För ytterligare information kontakta

Fredrik Eliasson, Koncernchef på Motum
fredrik.elisson@motum.se