Second Logo

Nyinstallation av panoramahissar


Panoramahissar är det optimala mötet mellan skönhet och funktion. Installera en panoramahiss med glasade väggar, monterad med fönster in mot ett köpcentrum eller monterad direkt i husfasaden mot gatan. Panoramahissen erbjuder både njutning och säker transport i fastigheten.

En panoramahiss stärker upplevelsen och ökar komforten för den som transporterar sig genom en byggnad. Glöm trånga och klaustrofobiska utrymmen, panoramahissar tryggar en bekväm-, trevlig- och säker resa.

Kundanpassade hissar med öppna eller glasade schakt som passar perfekt i ljusgårdar där man vill behålla en luftig känsla.

__________________________________

  • Hissar utformade utefter särskilda önskemål.
  • Samma höga säkerhet som traditionella hissar.
  • Är ett populärt val för att öka erbjuda en vacker utsikt under åkturen.

Vad är en panoramahiss?

Panoramahissar är helt kundanpassade hissar som är perfekta i ljusgårdar eller på fasader där man vill behålla den luftiga känslan. Hisskorgen kan vara både helt eller delvis glasad, antingen bara en vägg, eller cylinderformat så att större delen av hissen är glasad. Schaktet är inte bara vackert att se på, det släpper även igenom mer ljus i rummet vilket stärker helhetsupplevelsen. Motum installerar funktionella, moderna och snygga panoramahissar av bästa kvalitet.

Installera en panoramahiss

Genom att installera en panoramahiss istället för en stängd hiss, blir transporten luftigare och mer öppen. Resan blir något helt annat när man som resenär får ta del av spännande vyer genom den glasade panoramaväggen. Panoramahissar är den perfekta treenigheten mellan design, utveckling och teknik. Våra hisslösningar är säkra, energisnåla och stilrena.

Var är panoramahissar lämpliga?

Panoramahissar är lämpliga i privata fastigheter såväl som offentliga ytor, som muséer, tunnelbanor eller för att tillgängliggöra olika offentliga ytor utomhus med stor höjdskillnad. Dessa anordningar är utanpåliggande hissar med glasytor till köpcentrum eller andra offentliga platser. Man kan säga att panoramahissar är en viktig pusselbit av modern arkitektur, och den kringliggande miljön integrerar tillsammans med hissannordningen på ett smakfullt sätt.

Vilka är fördelarna med panoramahissar?

Att installera en panoramahissar är den optimala lösningen för den som söker en vacker och luftig lösning. Det finns många fördelar med att välja panoramahissar framför andra alternativ – där några tillskrivs energieffektivitet, elegans och viktigast av allt säkerhet. Inte minst så sparar panoramahiss upp till 90% av energikostnaden i jämförelse med andra lösningar.

Hur säkra är panoramahissar?

Panoramahissar anses vara mycket säkra anordningar eftersom de är konstruerade av mycket tillförlitliga material. En panoramahiss kan verka i många år innan den behöver särskilt mycket underhåll. Även kostnaden för att underhålla en panoramahiss är lägre än jämförbara alternativ. Hissen är självklart utvecklad med hög säkerhet i beaktning och är konstruerad av billväggsmaterial med laminerat högsäkerhetsglas, effektiv ljudisolering och laminering som skyddar mot strålning.

Är panoramahissar estetiskt vackra?

Kul att du frågar, och svaret på den ledande frågan är ja! En stor anledning till att panoramahissar är ett så pass populärt alternativ framförallt för köpcentrum, hotell m.m. är dess estetik och den vackra panoramavy som erbjuds för passagerarna.

Vad kostar det att installera en panoramahiss?

Att överväga pris och jämföra olika alternativ är en mycket viktig del av att välja en hiss som passar just dina behov, och priset på hisslösningar kan variera i stor utsträckning beroende på om man söker efter luxuösa eller modesta alternativ. Analysen bör innehålla kalkyl över installation – men inte minst underhåll och där är panoramahissar ett mycket gott alternativ då den inte behöver underhållas i lika stor utsträckning som andra jämförbara alternativ. Vi på Motum hjälper dig med alla frågor och funderingar som du kan tänkas ha!

Vi levererar panoramahissar i hela Sverige

Vi strävar alltid efter att kombinera fastighetens estetik med funktionalitet av bästa kvalitet. Genom säkra installationer av panoramahissar kan vi erbjuda fastighetsägare och fastighetens besökare en bättre hissupplevelse och en desigmässigt ännu mer tilltalande fastighet.

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller läs någon av våra senaste artiklar