Second Logo

Motum Skåne tecknar avtal med Corem Property Group

Bild: Corems fastighet i Västra Hamnen, Malmö. Stapelbädden 4 (Östra Varvsgatan 4).

Motum Hiss Skåne har nyligen tecknat avtal med Corem Property Group gällande service och reparationer av ca 140 hissar och portar i Corems kommersiella fastighetsbestånd i Malmö och Lund. Corem är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med ett totalt fastighetsvärde på 78 mdkr.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att leverera hiss- och portservice av högsta kvalitet åt Corem, säger Tom Westerholm, VD Motum Hiss Skåne.

– Vi ser fram emot vårt nya samarbete och hälsar Motum Skåne välkomna som hyresgäster hos oss i nyrenoverade lokaler i Malmö, säger Peter Jansson, affärsenhetschef, Corem Property Group.

Avtalet trädde i kraft 1 januari 2022.

Med utgångspunkt i Malmö erbjuder Motum Hiss Skåne flexibla och kundanpassade hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system runtom i hela Skåne. I tjänsteutbudet ingår nyinstallation, modernisering samt service och reparationer av hissar och portar.

För mer information vänligen kontakta: Andreas Persson, Säljare, Motum Hiss Skåne AB, 040-22 25 93/ andreas.persson@motumskane.se

 

Motum – den hållbara hiss- och portkoncernen
Motum-koncernen är Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör med över 300 anställda och en omsättning på 700 mnkr. Vi erbjuder miljövänliga och flexibla hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Vinga Hiss, Östgöta Portservice, Roslagens Hiss och Uppsala Lyftservice. Motum finns även i Norge. Läs mer på www.motum.se