Second Logo

Ny hissdekal räddar hundar från hissolyckor

Varje år skadas cirka tjugo hundar i olyckor med hissar. Ofta när husdjur och husse eller matte hamnat på olika sidor av hissdörren som gått igen. Nu har vår branschorganisation Hissförbundet tagit fram en varningsdekal för att upplysa om faran och skapa trygghet för våra djurvänner. T.ex. är det viktigt om hissen är trång och redan full med människor, kan det vara bättre att vänta på nästa hiss eller använda trapporna om möjligt.

Är du fastighetsägare och vill använda dekalen i dina hissar? Maila antal och leveransadress till hissforbundet@tebab.com så skickas dekalen kostnadsfritt. Behöver du ett större antal exemplar trycker Hissförbundet  upp dekalen till självkostnadspris. Läs mer på Hissförbundets webbplats

Vill du som fastighetsägare värna om att dina hyresgäster eller besökare ska kunna nyttja hissen säkert för såväl sig själva som sina husdjur? Bra, då har du kommit rätt. Vi på Motum värnar såklart också om säkerhet för hissar. Vi vägleder er gärna och bistår i att se över hur ni på bästa sätt kan nyttja hissen säkert.

Vill ni veta mer om hur vi förbättrar säkerheten i hissar? 

Vi strävar alltid efter att kombinera fastighetens estetik med funktionalitet av bästa kvalitet. Genom säkra installationer av alla sorters hissar kan vi erbjuda fastighetsägare och fastighetens besökare en bättre hissupplevelse.

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

husdjur

Eller läs någon av våra senaste artiklar