Second Logo

Hisscentralen i Närke

Hissföretag i Örebro

Hisscentralen är ett hissföretag i Örebro och erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden. Dessutom utför vi service och reparation av rulltrappor och portar.

Kontakt
Elementvägen 9
702 27 Örebro
info@hisscentralen.se
Org. nr. 556627-6191

Telefon

Växel
019-20 66 40

Felanmälan
019-18 24 40

Vi servar, moderniserar och bygger nya hissar med hållbarhet i fokus!

Som en del av den hållbara hiss- och portkoncernen är vår uppgift att nyinstallera, modernisera och utföra förebyggande underhåll på hissar med hållbarhet i fokus. Vi tummar aldrig på kvaliteten och visar alltid respekt för både naturen och fastighetens arkitektur. Detta för att användarna och miljön ska trivas tillsammans i harmoni.

Hisscentralen startades 2002 och ingår i Motum-koncernen, Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör.

Vi arbetar genom nära och personliga kontakter för att tillgodose och motsvara våra kunders önskemål på bästa tänkbara sätt.

Som en del av Motum-koncernen kan vi ta del av rikstäckande leverantörsavtal och en gemensam kunskapsbas samtidigt som vi behåller vår lokala förankring. Vilket fortsätter att utveckla och förbättra oss i vår strävan att vara det främsta alternativet i Örebro län när det kommer till hissar, portar och rulltrappor.

Läs om det senaste från Hisscentralen och Motum

HissCentralen vinner stor upphandling för Region Örebro Län

HissCentralen har sedan tidigare varit vår partner när det kommer till service och underhålla av flertalet hissar för Region Örebro Län. "Vi har varit väldigt nöjda med samarbetet hittills och fått den service och det underhåll som vi förväntat oss. Det känns tryggt att upphandlingen resulterade i att vi nu får fortsätta vårt samarbete. Genom att ha en lokal aktör kan vi känna oss trygga med att vi får den snabba hjälp vi behöver" säger Peter Svärd som arbetar med Hiss och Brandskydd inom Regionen.

Våra kontor

Vi är rikstäckande

Som en del av Motum-koncernen kan vi ta del av rikstäckande leverantörsavtal och en gemensam kunskapsbas samtidigt som vi behåller vår lokala förankring.

Vi strävar efter att vara det främsta alternativet i Sverige när det kommer till hissar. Kontakta något av våra lokala kontor för att boka ett möte med någon av våra duktiga servicetekniker.

Stockholm – ITK
Stockholm – Hissgruppen
Stockholm – Motum Port
Uppsala – Uppsala Lyftservice
Göteborg – Vinga Hiss
Malmö – Motum Skåne
Linköping – Nordisk Hiss & Motum Port
Karlstad – Nordisk Hiss i Värmland
Norrköping – Nordisk Hiss
Borås – Vinga Hiss
Örebro – Hisscentralen i Närke
Karlskrona – Motum Blekinge
Eskilstuna – Nordisk Hiss
Västerås – Nordisk Hiss
Nyköping – Nordisk Hiss
Jönköping – Nordisk Hiss
Växjö – Nordisk Hiss
Roslagen – Roslagens Hiss
Oslo & Kristianstad – Motum AS

Kontakta oss - Hisscentralen

Detta formulär avser ej felanmälan på hissen.

OBSERVERA! Vid akut fel: ring felanmälan.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.