Second Logo

Nyheter & Insikter – Kundcase

Välkommen till vår sida där vi presenterar tidigare referens- och kundcase. Här delar vi med oss av samarbeten och framgångsrika projekt inom hiss- och portteknik! Du kan utforska inspirerande berättelser om smarta, effektiva och hållbara lösningar. Från modernisering av befintliga system till skräddarsydda installationer för att möta specifika behov – våra kundcase ger en inblick i hur vi arbetar. Oavsett om du är intresserad av att lära dig mer som fastighetsägare, förvaltare eller bara som en nyfiken individ, så är du välkommen att utforska våra spännande kundberättelser.

Västfastigheter inleder samarbete med Vinga Hiss som stärker sin närvaro inom sjukvårdssektorn

Vinga Hiss stärker sin närvaro inom sjukvårdssektorn genom att leverera högkvalitativa hisslösningar för Västfastigheter och deras viktiga verksamheter. Den 1 november 2023 övertar Vinga Hiss beredskapen vid Göteborgs fyra stora sjukhus – Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Mölndals Sjukhus, Östra Sjukhuset samt Högsbo Sjukhus för Västfastigheter, en del av Västra Götalandsregionen (VGR).

Kundcase – Brf Orrsjön i Flen

Motum har genomfört en modernisering av flera hissar för BRF Orrsjön i Flen. En av de mest aktningsvärda aspekterna av moderniseringen var den drastiska energibesparingen. Genom att justera frekvensstyrningen minskade elförbrukning med 50%, vilket innebar en betydande årlig besparing. Utöver de ekonomiska fördelarna med att modernisera hissen så finns även de miljömässiga vinsterna med att välja en modernisering.

Kundcase – Motum utökar tillgängligheten för anrika Scandic Holmenkollen Park

I ett av Oslos mest ikoniska och kulturrika områden ligger hotellet Scandic Holmenkollen Park. Nu har tillgängligheten till den populära besöksdestinationen ökat, tack vare en hållbar hisslösning levererad av Hydroware och Motum AS.

Vinga Hiss levererar unik hisslösning till Skansen Kronan

På uppdrag av TvåTumfyra Byggnads AB har Vinga Hiss levererat…

Läs mer om eller kontakta något av våra lokala kontor

Vi är rikstäckande

Som en del av Motum-koncernen kan vi ta del av rikstäckande leverantörsavtal och en gemensam kunskapsbas samtidigt som vi behåller vår lokala förankring.

Vi strävar efter att vara det främsta alternativet i Göteborgsregionen när det kommer till hissar. Kontakta något av våra lokala kontor för att boka ett möte med någon av våra duktiga servicetekniker.

Stockholm – ITK
Stockholm – Hissgruppen
Stockholm – Motum Port
Uppsala – Uppsala Lyftservice
Göteborg – Vinga Hiss
Malmö – Motum Skåne
Linköping – Nordisk Hiss & Motum Port
Karlstad – Nordisk Hiss i Värmland
Norrköping – Nordisk Hiss
Borås – Vinga Hiss
Örebro – Hisscentralen i Närke
Karlskrona – Motum Blekinge
Eskilstuna – Nordisk Hiss
Västerås – Nordisk Hiss
Nyköping – Nordisk Hiss
Jönköping – Nordisk Hiss
Växjö – Nordisk Hiss
Oslo & Kristianstad – Motum AS

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.