Second Logo

Nyheter & Insikter – Teknik

Här utforskar Motum det senaste inom innovation, trend och insikter från experter som formar branschen och gör fastigheter mer tillgängliga och effektiva. Från moderna portlösningar som kombinerar säkerhet och stil till avancerade system för hissar som ökar rörligheten och komforten för passagerare – vår målsättning är att erbjuda en omfattande överblick över den spännande utvecklingen inom port- och hissteknik.

Revolutionera entréer med sliding doors och turnstiles

Sliding doors och turnstiles är två teknologier som revolutionerar entréhanteringen i olika miljöer, från offentliga byggnader och kommersiella fastigheter till flygplatser och köpcentra. Denna artikel kommer att utforska de tekniska aspekterna av både sliding doors och turnstiles samt de fördelar de erbjuder när det gäller säkerhet och användarvänlighet.

Läs mer om eller kontakta något av våra lokala kontor

Vi är rikstäckande

Som en del av Motum-koncernen kan vi ta del av rikstäckande leverantörsavtal och en gemensam kunskapsbas samtidigt som vi behåller vår lokala förankring.

Vi strävar efter att vara det främsta alternativet i Göteborgsregionen när det kommer till hissar. Kontakta något av våra lokala kontor för att boka ett möte med någon av våra duktiga servicetekniker.

Stockholm – ITK
Stockholm – Hissgruppen
Stockholm – Motum Port
Uppsala – Uppsala Lyftservice
Göteborg – Vinga Hiss
Malmö – Motum Skåne
Linköping – Nordisk Hiss & Motum Port
Karlstad – Nordisk Hiss i Värmland
Norrköping – Nordisk Hiss
Borås – Vinga Hiss
Örebro – Hisscentralen i Närke
Karlskrona – Motum Blekinge
Eskilstuna – Nordisk Hiss
Västerås – Nordisk Hiss
Nyköping – Nordisk Hiss
Jönköping – Nordisk Hiss
Växjö – Nordisk Hiss
Oslo & Kristianstad – Motum AS

Kontakta oss

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.